Verzenden & retourneren

Verzendkosten en verzendmethode :

Voor specifieke artikelen naar wens en persoonlijke voorkeur wordt u verzocht uw bestelling / intekening af te halen om enige vorm van transportschade te voorkomen.
Voor webshop aankopen met fabrieks-transportverpakking houden wij de volgende standaard aan:
Voor verzendingen tot 10 kg geldt een vaste pakketbijdrage van € 5,50 tot € 6,95 , afhankelijk van de beschikbare transporteur.
Verzenden van een pakket van 10 tot 30 kg , kost € 13,25
Alle verzendkosten worden , indien van toepassing automatisch in de winkelwagen aangemaakt.

Verzendmethoden:

Wij kiezen zelf de best beschikbare verzendmethode en transportdienst voor uw bestelling , u kunt daar geen voorkeur over uitspreken.

Retouren:

U heeft uw online koop-op-afstand-bestelling altijd 7 dagen op zicht. Indien u redenen heeft uw bestelling te retourneren, dient u daarvoor eerst een retouraanvraag in te dienen. U kunt een retouraanvraag doen door een email naar ons te verzenden. Voor de voorwaarden en uitsluitingen van retourzendingen dient u vooraf de algemene voorwaarden in acht te nemen !
Indien uw aanvraag wordt gehonoreerd krijgt u per email bericht en kunt u uw artikel retourneren. De mail is uw retourbewijs. U dient deze te printen en een kopie met het artikel mee te zenden. LET OP: zonder deze mail kunnen wij uw retour NIET verwerken. U ontvangt een pakketcode op het postkantoor; bewaar deze goed, het is uw verzendbewijs. Het is voor ons dan ook mogelijk de retourzending na te zoeken.
Stoom & Spoor Hobbies International neemt geen verantwoording op zich indien het pakket zoek is geraakt.© Copyright Stoom & Spoor Den Haag NL 2011
Volgende
Fabrikanten
Snelzoeken
 
Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken.
Geavanceerd zoeken